Ett utbud av vår olika maskintyper!

För intresse, fyll i vårt kontaktformulär här!

 

Diamant Expobar

Expobar Diamant
Diamant är en exklusiv espressomaskin som uppfyller alla krav och förväntningar som en professionell barista ställer. Den höga kvalitén, de ypperliga funktionerna och den unika designen gör Diamant till en espressomaskin i en klass för sig. 

EVO MF13

Evo
CQube EVO har utformats för att få ut maximalt av ditt kaffe. Alla delar i bryggprocessen kan justeras individuellt till exakta specifikationer för att garantera kaffets optimala smak och arom. Resultatet blir en perfekt kopp kaffe, varje gång. 

TOWER

Tower
Snabb och lätthanterlig urnbryggare med tevattenuttag. 2 st 5 liters designade serveringsstationer (termosar) med tappkran, nivårör, integrerade handtag och roteringsfunktion. Bryggning på båda sidor samtidigt. Hel- och halvbryggsfunktion samt "bryggning klar" signal.
Full bryggning: 10 liter tar ca 7 min.

Mega Gold M 

Mega Gold M
Manuell vattenpåfyllning. 1 st serveringsstation 2,5 liter med tappkran och nivårör samt 25 st engångsfilter ingår.

Prezzo

Prezzo
Coffee Queen PREZZO är en helautomatisk maskin, som i ett tryck maler färska bönor och doserar rätt mängd vatten direkt ner i en pressokanna. Med sin justerbara spillbricka passar den alla pressokannor på marknaden. 

Jura X8c

Jura
Snabb och snygg maskin perfekt för det moderna företaget som kräver snabbt kaffe men med högsta kvalité! Vill du ha drycker såsom Café latte, Cappuccino och Macchiato, kopplas en smidig mjölkkyl ihop vid sidan av maskinen som ger dig utsökta drycker.

WMF

WMF
Dess kraftfulla bryggenhet garanterar att leverera ett konsekvent stort antal koppar trots sitt förbluffande kompakta mått. Du kan även ställa in mjölkens olika konsistenser samt ifall du vill ha den varm eller kall.

Cafitesse Merrild

Cafitesse
Två olika drycker på samma gång är inga problem för denna maskin som levererar högklassigt kaffe snabbt och med en utsökt smak!

Jura XJ6

Jura xj6
Lätthanterlig maskin som ger ditt kaffe högsta kvalité. Välj mellan Kaffe, Espresso och Ristretto.