Kaffe är onekligen en essentiell beståndsdel av varje arbetsplats. Därför är det viktigt att kaffet inte bara fyller funktionen som blaskigt och nödvändigt bränsle – varje kopp ska vara en berikande njutning. Vi på Kaffegreven levererar högkvalitativa kaffelösningar för er som vill bjuda medarbetare och besökare på riktigt gott kaffe.


Kaffegreven är ett Göteborgsbaserat företag som arbetar med att leverera kaffe- och fikalösningar till arbetsplatser. Vi levererar rikstäckande och har kontor och showroom i Mölndal. Hit är ni varmt välkomna för att prova er igenom vårt stora utbud av maskiner och produkter och ta del av vår passion för riktigt gott kaffe.

För oss är det viktigt att våra kaffemaskiner och automater är av hög kvalitet och har därför noggrant valt ut produkter från erkända varumärken som Crem International, Jura, Franke, De Jong, WMF och Escowa. Vi har dessutom en bred kaffeportfölj där ni bland annat hittar vår alldeles egna blandning Grevens- och Grevinnans böna och ett noga utvalt sortiment från Bergstrands Kafferosteri, Eguale, Zoégas och Arvid Nordqvist.

På Kaffegreven är vi måna om att ni får ett koncept som är tydligt anpassat efter just era behov. Vi är lyhörda och iakttar alla önskemål innan vi skräddarsyr en prisvärd lösning med maskiner, produkter och funktioner.

Hör av er till oss när du och ditt företag är i behov av en ny kaffe- och fikalösning. Vi är experter på att skapa smakfulla och trivsamma
fikastunder på er arbetsplats.